Escort omsorg

Sexlege fisse..

Frække nylonstrømper thai fisse

frække nylonstrømper thai fisse

Jeg spredte også mine ben lidt og tog hendes hånd væk fra mit bryst og ledte den ned til min fisse. Og Peter spørg Mikkel, om han vil have en cognac eller whisky til kaffen". Den var lækker hård at røre ved, jeg klemte den lidt med mine fingre. Hun kyssede mig vildt og lidenskabeligt, smagte sine egne fissesafter, som var smurt ud over mit ansigt. Hvis jeg var blevet siddende, så havde tingene nok udviklet sig meget anderledes, men uvist af hvilken grund valgte jeg at stige ud af bilen. Jeg havde i den grad lyst til at udforske Lotte, lege med hende, rører ved hende og mærke hendes nøgne krop mod min. Med en hånd omkring Lottes håndled guidede jeg hende med bevægelserne i fingeren, der var oppe i mig, både med hastighed og hårdhed, ja, jeg brugte hende nærmest som en lille dildo. Det var næsten nyt og meget stort af et sommerhus at være. Vi sad og så på hinanden med stort begær i vores øjne, mens vores fingre kælede med hinandens fisser.

Lauras Piger, frække: Frække nylonstrømper thai fisse

Hendes bryster var overraskende faste, små men meget smukke og med to meget lækre hårde brune brystvorter, der strittede frem i luften. I det samme så jeg, at det var manden fra vores nabopar, "Kør, kør, Mikkel, det er ham som så os på stranden næsten råbte jeg. Og så fortsatte hun, "Vi har da set hinanden… nede på stranden, ikk". Jeg stod og så på hende næsten helt hypnotiseret. Mikkel var først blevet helt chokeret men endte med at begynde at grine. Løftede sine numse fra kanten og spændtes i hele kroppen, stadig med min mund presset hårdt ind mod hendes vidunderlige fisse. I den ene side af terrassen var der en kæmpe stor udendørs vinkelsofa samt sofabord, og i den anden side var der oppe på et lille plateau en ret stor jacuzzi. Mikkel sagde straks "jo, selvfølgelig kan vi det, hop ind bag i". Mikkel stoppede bilen og slukkede motoren. "Åh, Lotte, det kan være så vidunderligt, helt anderledes blidt og erotisk, du har virkelig noget at glæde dig til svarede jeg hende med et længselsfuldt blik og uden helt at vide, hvorfor jeg føjede det sidste til min sætning.

Videos

Fucking on a chair with teen GF in fishnet - cum inside pussy.

Frække nylonstrømper thai fisse - Fisse

Med vores hænder begyndte vi at røre ved hinanden, føle på hinandens kroppe. Han var punkteret, og som et uheldigt sammentræf, så havde han samme dag støvsuget bilen fra ende til anden, og i den forbindelses havde han taget reservehjulet ud, og det var nu hjemme ved deres sommerhus. Næste skridt var mit. Da kom hjem sad de på hendes seng og kyssede videre, og hans hænder gik på vandring på hendes lækre krop, krammede og kælede for hendes små lækre bryster. Jeg glæder mig til at høre alle detaljerne…" inden han nippede blidt i min øreflip. Peter forklarede os, hvilken vej vi skulle køre, det viste sig, at deres sommerhus lå ikke så langt fra vores, faktisk på en parallelvej i udkanten af sommerhusområdet. Hun stoppede vores kys, og rykkede lidt væk fra mig.

0 svar på “Frække nylonstrømper thai fisse”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *