Escort omsorg

Sexlege fisse..

Yoni massage københavn thai massage gilleleje

yoni massage københavn thai massage gilleleje

Jeg er forelsket i mig selv, i mødet med ham og i livet på en gang. Har du lyst til at være i tæt kropskontakt med et menneske, du ikke kender, og ønsker du massage af en mand eller kvinde? For at opnå den orgasme kræver det, at du er i en dyb afslapning. Jeg er forelsket i mig selv. Det er bare skønt, jeg slapper af, trækker vejret og mærker hans hænder kærtegne min krop, ikke for hårdt og ikke for blødt men lige som det skal være.

Yoni massage københavn thai massage gilleleje - Tao-Tantra

Så er det tid til massagen, og jeg får 5 minutter alene til at tage tøjet af og lægge mig op på sengen. Der skal endelig ikke opstå nogen misforståelse her. Nogle vil gerne lære at slappe af, åbne op og modtage. Dejligt at jeg måtte bruge den på min hjemmeside 3 knus Heidi. Efter programmet kussen på DR2 er jeg blevet spurgt, hvor jeg anbefaler at få Tantramassage.

Yoni massage københavn thai massage gilleleje - Er tantramassage

Ja pipper jeg, men når  hurtigt at rette det til et tydeligt JA TAK. Jeg tilbyder to former for massage. Jeg kalder det indre orgasme. Jeg ved godt, at jeg har enormt følsomme bryster, men et kort øjeblik flyver tanken gennem mit hoved; Må jeg det her? Når den slipper, er det som bølger af velvære og nydelse, der flyder gennem kroppen og giver dig kontakt til hjertet. Igennem den kan du opnå velvære og afslapning i kroppen. Der kan være rigtig mange grunde til at gå til tantra massage. Jeg har 1000 spørgsmål og får gode svar på dem alle. Min massør hedder Adinatha.

0 svar på “Yoni massage københavn thai massage gilleleje”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *